27. kesäkuuta 2014

Betonielementti "kilpailutus"

Me valitsimme Potiuksen.

Lähetin kuvamme viiteen eri betonielementtirakentajalle, joista kahdesta saimme vastauksen. Olen hieman pettynyt myyjiin... Kyselin vielä peräänkin muutamilta, mutta tarjousta ei kuitenkaan tullut.

Muutamien tapaamisten ja puhelinkeskusteluiden jälkeen saimme eräänä aamuna lyötyä lukkoon sopimuksen. Uskon, että sopimuksella pääsimme meille hyvään lopputulokseen. Saimme kokonaisuuden, jolla talo nousee pystyyn nopeasti ja samaan pakettiin kuuluu vielä pilarit ja perustukset.

Lisäksi rakennesuunnittelija oli kokenut ja idearikas elementtisuunnittelija, mikä miellytti erityisesti arkkitehtiamme jolla oli selvä näkemys kokonaisuudesta. Yhteistapaamisessamme oli ilo seurata heidän yhteisymmärrystä aiheesta.

Mielestäni toimittajan valinta oli melko suoraviivaista, koska olimme päättäneet rakentaa elementeistä niiden helppouden vuoksi. Keräsin linkkilistan lähialueen toimijoista joille lähettelin kuviamme. Potiuksen lisäksi toinen tarjous oli varteenotettava, mutta siinä ei ollut mukana kaikkea mitä halusimme. Mm. ristikoiden kiinnitys.

Elementtien asennus on vielä edessä ja odotan sitä innolla! Sen jälkeenhän se talo onkin melkein valmis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti